Seracell family spavaćica trenutno nema u slobodnoj prodaji.

Mogu ih dobiti isključivo:

Seracell klijenti

Sačuvajte matične ćelije iz krvi pupčanika svoje bebe u nemačkom biomedicinskom centru “Seracell” i dobićete na poklon ekskluzivnu “Seracell family” spavaćicu, posebno prilagođenu dojenju.

Drage trudnice i mame,

Pred Vama je jedna od najvažnijih odluka za budućnost Vašeg deteta. Porođaj je jedina prilika da sačuvate matične ćelije iz krvi pupčanika i time osigurate zdravu budućnost za svog mališana. Matičnim ćelijama se već danas uspešno leči više od 85 različitih bolest i uz veliki broj kliničkih istraživanja, to je jedna od najbrže rastućih oblasti u medicini.

Svaka trudnica, koja se odluči da sačuva matične ćelije u našem biomedicinskom centru „Seracell“, uz preuzetu specijalnu personalizovanu kutiju za prikupljanje krvi iz pupčanika dobiće i “Seracel familly” poklon spavaćicu, u boji koju sama odabere.

Za više informacija pozovite Seracell info centar 011 414 65 65 i zakažite sastanak sa našim Seracell timom…

Zašto Seracell?
Seracell nije banka matičnih ćelija, već biomedicinski centar. Iskustvo u pripremi transplanata matičnih ćelija postavilo je Seracell među najprestižnije svetske biomedicinske centre. Stručno osoblje vodećeg nemačkog biomedicinskog centra do sada je pripremilo više od 1.000 transplanata matičnih ćelija namenjenih lečenju leukemija, posledica infarkta miokarda…

Takođe, Seracell je poznat po najboljim uslovima i vrhunskoj sigurnosti koju pruža roditeljima i njihovoj deci. Seracell radi u skladu sa najrigoroznijim nemačkim GMP standardima u čistim sobama A+ klase.

Proverite zašto je Seracell najbolje rešenje za Vas i Vašu porodicu pozivom besplatnog info centra i zakažite sastanak sa našim Seracell timom.